Din karriär hos Stimo

Var med och bidra i en positiv
samhällsutveckling
Nu söker vi: Junior och senior managmentkonsult

Läs mer om aktuella tjänster

Varför är Stimo rätt arbetsplats för dig?

Du är driven och vill utveckla dina färdigheter och växa som person i stimulerande uppdrag.

Du har ett stor samhällsintresse och vill bidra i den pågående gröna samhällsomställningen och vill arbeta med saker som gör skillnad på riktigt.

Du är nyfiken och vill kontinuerlig lära dig nya saker, sätta dig in i komplexa problem och anta nya utmaningar på en rolig och dynamisk arbetsplats.

Vill du veta mer?

Vi är ett bolag i expansion och söker nya medarbetare fortlöpande. Är du intresserad och vill veta mera om vår verksamhet och vilka utvecklingsmöjligheter som finns för dig kontakta oss gärna! 
På Stimo arbetar vi med betydelsefulla uppdrag inom både privat och offentlig sektor. Vi stimulerar och hjälper våra kunder i olika verksamhetsförflyttningar. Med vår samlade breda kompetens och strukturerade arbetsmetodik kan långsiktiga och hållbara resultat uppnås.

Uppdragen är varierande och våra dagar ser olika ut men vi har ett gemensamt fokus och samarbetar både kollegialt och med våra kunder.

Stimo eftersträvar ett teambaserat arbetssätt där den samlade kompetensen används på ett strategiskt och resurseffektivt sätt. Vi verkar för att leverera resultat på riktigt!